binnenzonwering . gordijnen . vitrage . insectenhorren . verduistering . warmtewering . zonneschermen . rolluiken . screens . onderdelen

Jaloezieen betrouwbare kwaliteit

De horizontale jaloezieen van Protectsun zijn decoratief en gewoon heel mooi. Onze jaloezieen blinken uit in duurzaamheid en betrouwbare werking, elke dag opnieuw. Gemaakt van solide materialen en hoogwaardig aluminium in vele honderden kleuren en printen.

collectie

De collectie jalouzieen van Protect Sun zijn in vijf lamelbreedtes te leveren, in 16 mm, in 25 mm, in 35 mm, in 50 mm en in 70 mm uitvoering. Uitgevoerd met metalen bovenbak, met als extra optie een houten afwerk koof of de retro bovenbak met geheel houten systeem met draai en trekkoorden. Extra donker maken met uw jaloezie, kies dan voor de Dim Out versie. De 25 mm Megaview jaloezie is er met de extra brede mega view lamel opening, daardoor betere doorkijk naar buiten toe. Bijzonder is de Top Down jaloezie, vraag ernaar in de showroom van Protectsun in Amsterdam. Onze horizontale jalouzieen kunt u ook voorzien van stoffen lamel ladderbanden in plaats van de bekende dunne lamel ladderkoorden. Ladderbanden zijn leverbaar in uni kleur aangepast aan de kleur van de jaloezie, maar ook contrasterend met decoratieve print. Daarmee creëert u een unieke jaloezie die niet alleen een zonwering functie heeft, maar tevens een schitterende raamdecoratie is. Heeft u een schuin dakraam van Velux of Fakro, of een draaikiep raam, ook daar hebben wij de perfect passende horizontale jaloezie voor. En voor de vochtige badkamer kiest u voor de badkamer kwaliteit jaloezie.

houten jaloezie

Zoekt u een houten jaloezie, ga dan naar www.houten-jaloezieen.nl.
Onder ziet u veel foto's van onze jaloezieen. Heeft u vragen en wilt u meer weten?
Belt u ons 020 6825684, mail naar info@protectsun.nl.

showroom

Komt u vrijblijvend naar onze mooie showroom www.protectsun.nl waar u al deze jaloezieen op ware grootte ziet hangen. Welke jaloezie u ook kiest bij Protectsun zonwering in Amsterdam, het wordt gegarandeerd uw gewenste jaloezie binnenzonwering.

KLIK OP ONDERSTAANDE FOTO'S EN ZIE DE VERGROTING

Lees verder op onze speciale jaloezie website

Maatwerk in raambekleding . raamdecoratie . zonwering . binnenzonwering . gordijnen . vitrage . inbetweens . insectenhorren . verduistering . warmtewering . buitenzonwering . rolluiken . reparaties . onderdelen . advies . inmeten . montage ...

Klik en vind snel ..... alle zonwering en raambekledingen met www.startpagina-zonweringen.nl
De klik van uw muis, brengt de mooiste zonwering en raamdecoraties bij u thuis.

Protect Sun ® zonwering en raamdecoraties bezoekt haar klanten in regio Amsterdam.Maar wij komen ook naar u toe in Amstelveen, Diemen, Duivendrecht, Weesp, Haarlem, Zaandam, Oostzaan, Aalsmeer, Schiphol ,Badhoevedorp, Almere, Muiden, Muiderberg, Loosdrecht, Ouderkerk aan de Amstel, Het Gooi, Soesterberg, Soest, De Bilt, Den Haag… Staat uw woonplaats er niet bij? Vraagt het ons s.v.p.!

sitemap | disclaimer | privacy verklaring (AVG)